Vil du gerne finde et sted for alkoholbehandling?

04 februar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Er du blevet klar over, at du har udviklet et alkoholmisbrug? Det er de færreste, der selv kan indse, at de har et problem. Men hvis samtlige familiemedlemmer har informeret dig om, at du har et problem, bør du gøre noget ved det. Der findes mange behandlingscentre, som du kan kontakte for at få hjælp til din afhængighed.

Læs med i dette indlæg, og find ud af, hvordan du kommer i kontakt med et godt behandlingscenter for alkohol eller andre afhængigheder.

 

alkoholbehandling

 

 

Kontakt en læge

Du kan som det første gå til din læge. Fortæl om dine problemer og måske lægen vil foretage en undersøgelse af dig. Men lægen kan ligge inde med nogle brochurer, som du kan finde mere information i.

De kender måske også nogle personer, som du kan kontakte, hvis du gerne vil have hjælp til dit alkoholproblem. Husk du kan fortælle alt til din læge, da han/hun har tavshedspligt.

 

Kontakt professionelle

Måske kan du finde en professionel, der kan hjælpe dig. Hvis du har snakket med din læge eller nogle i din omgangskreds om en professionel, der kan hjælpe dig, så kontakt dem. Du ringer anonymt til behandlingscentre for alkoholmisbrug. Men du kan tale med dem om dine alkoholproblemer ved en første telefonsamtale.

Hvis den professionelle mener, at de kan hjælpe dig, vil de bede dig komme til deres behandlingscenter eller mødes til en vurdering. Det kan godt virke skræmmende, men det er for at hjælpe dig i sidste ende.

 

Læs nogle anmeldelser

Nogle gange kan du finde anmeldelser på internettet af folk, der har været på bestemte behandlingscentre. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er det sted, du vil tage hen eller ej. Husk, at det tager tid for en alkoholafhængighed at stoppe helt.

Så selv om nogen har været ædru i fem år, kan de stadig være påvirket af deres tidligere alkoholafhængighed.