Undgå fejlansættelser – få hjælp til professionel rekruttering

03 august 2018 Astrid Pedersen
Undgå fejlansættelser - få hjælp til professionel rekruttering

Når de nye stillinger i din vækst virksomhed skal besættes med talentfulde kandidater, som kan bidrage med know how, kompetencer og de helt rigtige erfaringer, er det vigtigt, at du allerede tidligt i processen har gjort dig 100% klart, hvad det er du ønsker og forventer af disse nye medarbejdere. Hvis du ikke har en klar forestilling omkring de arbejdsområder og opgaver, som skal være indeholdt i den nye stilling, risikerer du at få fat på de forkerte ansøgere.

Dette vil vise sig enten under samtalerunderne, hvor du kan få følelsen af, at tingene ikke rigtig falder på plads – og vælger du at ignorere denne mavefornemmelse, kan det have endnu mere omkostningsfulde konsekvenser. Ansætter du den forkerte medarbejder til stillingen, kan du nemlig risikere, at din virksomhed bliver sat flere måneder tilbage. For det første vil du blive nødt til at afskedige din nye medarbejder, hvilket er dyrt for virksomheden, og kedeligt for medarbejderen. For det andet skal rekrutterings processen startes helt forfra, hvilket betyder, at du atter en gang skal afsætte tid og ressourcer til at varetage dette forløb.

Få hjælp til rekruttering og ansættelse – kontakt et professionelt rekrutteringsbureau

Der er dog en enkel løsning på dette problem. Med et professionelt rekrutteringsbureau, som har specialiseret sig i at indhente kandidater til netop din branche, får du fordelen af en kompetent sparring partner i form af en dygtig rekrutterings konsulent, plus at du ikke selv behøver at afse de mange mandetimer, der skal lægges ind i processen. Din rekrutterings konsulent kan hjælpe dig med alt fra afdækning af arbejdsområder og opgaver i den nye stilling, med udgangspunkt i virksomhedens behov nu og i fremtiden, til den endelige udvælgelse af den bedste egnede kandidat. Du kan blive meget klogere på, hvad professionel rekruttering indebærer, og måske endda finde din egen rekrutterings konsulent, på https://www.dedikation.dk/