Tømrer-og snedkerfirma i Skagen og omegn

26 februar 2022 Marie Pedersen

advertorial

Tømrerfirma med over 100 års erfaring

Med mere end 100 års erfaring inden for byggeri og istandsættelse, er tømrerfirmaet H.C. Hald ApS mere end godt rustet til, at udføre mange forskellige slags opgaver, inden for både tømrer- og snedkerfaget. Firmaet har eksisteret siden 1914, og består i dag af ca. 30 uddannede og dygtige håndværkere, samt to erfarne mestre. Firmaet har afdelinger i Strandby, Ålbæk og Skagen, men udfører opgaver i hele Nordjylland.

Hos H.C. Hald ApS er faglig stolthed i højsædet. Firmaet har i alle dets år haft en forkærlighed for at arbejde med træ, og sætter en ære i at udnytte det alsidige materiale, til at give robuste og naturlige overflader. 

tømrer

Nybyg, tilbyg og ombyg

H.C. Hald ApS er ét af Danmarks førende firmaer inden for byggeri af træhuse. Træ som byggemateriale til huse er et godt og bæredygtigt valg. Træhuse har desuden en optimal isoleringsevne og giver et godt indeklima. Træhuse er gennem årene blevet mere og mere populære i Danmark, hvor der tydeligt tegner sig et billede af, at helårshuse i træ har fået en renæssance. H.C. Hald ApS arbejder sammen med en dygtig og erfaren tegnestue, og står klar til at hjælpe med både nybyggeri, tilbygning, eller ombygning. Kunderne får professionel rådgivning fra start til slut, og firmaet vægter god kommunikation højt.

Alsidigt tømrerfirma

H.C. Hald ApS har med årene bl.a. specialiseret sig inden for køkkener. Firmaet kan være behjælpelige med alt fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet. Køkkener i den bedste trækvalitet bliver fremstillet på egne værksteder. Kontakt H.C. Hald ApS på http://www.hchald.dk/, og få mere af vide om hvilke ydelser firmaet tilbyder, og hvordan de kan hjælpe med at føre dit projekt ud i verden. Firmaet tilbyder en uforpligtende samtale med henblik på at klarlægge, hvordan et eventuelt samarbejde vil komme til at fungere.