Tobago

31 maj 2017 Katrin Sørensen
Tobago

Tobago er en lille charmerende ø i det Caribiske hav, som er en del af nationen Trinidad og Tobago. Tobago er en ganske lille ø på under 300 kvadratkilometer og med et befolkningstal der ligger omkring 50.000. Tobago er et meget populært turistmål, og det er der flere rigitg gode grunde til. For det første er den lille ø fuldstændigt fantastisk billedskøn. Så langt øjet rækker er der lange hvide sandstrande, som omkranses af det skønneste, klareste krystalblå vand. Inde på landjorden finder man en ganske overvældende natur, som hurtigt tager vejret fra de fleste. Tobago er som mange andre øer i Caribien ikke af vulkansk oprindelse, og derfor findes der her en meget frodig natur og et rigt dyreliv med blandt andet mange forskellige fuglearter. 

Udover den fysiske skønhed der rammesætter Tobago, så bidrager den livsglade befolkning også med en helt unik og fantastisk mental skønhed, som gennemsyrer alle kroge og bevægelser på den lille ø. Menneskerne på Tobago er glade for livet, og de er ikke blege for at fejre det med rytmiske toner og festlig calypso i solnedgangens skær. Livet her er udformet helt anderledes end vi er vandt til herhjemme i norden, og man forelsker sig hurtigt i den tilbagelænede stemning, som hurtigt vasker minderne om stres og jag bort. Tobago er det oplagte rejsemål for alle der ønsker en afslappende ferie med palmesus og lykkerus.

Hos http://www.hannibal.dk/ kan man finde forskellige sammensatte rejser til de to søster øer Trinidad og Tobago. Uanset om man er til en afslappende ferie i paradislignende omgivelser, en aktiv cykelferie eller til en rejse med fokus på natur og dyreliv, så står Jesper Hannibal rejser klar med gode tilbud og en hjælpende hånd. Man kan endda få skræddersyet sin helt egen rejsedrøm af de dygtige rejsekonsulenter, så ferien bliver lige præcis som man drømmer om.