Sådan ved du, om din massør er god eller ej

11 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan ved du, om din massør er god eller ej

Massage er at værdigt erhverv, som mange mennesker gennem århundreder har udviklet og specialiseret sig i, så de kan tilbyde den bedste massage, der er opdateret med alle nuværende standarder.

Som menneskekroppen udvikler sig og tilpasser sig vores nuværende livssituation på godt og ondt, så bliver massagen også tilpasset derefter til gavn for alle mennesker.

Men hvis man skal have godt udbytte af en god massage, så kræves det, at man får den af en massør, der ved, hvad vedkommende laver; har erfaring med og kan give de bedste resultater.

Der findes også mange former for forskellige typer af massage, der kan henvende sig til mange forskellige problematikker, man vil have løst, eller opnå nydelse ved.

Det kan være alt fra en genoptræningsmassage, opvarmning af leddene, intim-massage og meget andet.

Mange mennesker ved af den grund godt, hvad massage går ud på, hvor der er mange andre hverv med en titel, som de færreste mennesker forstår sig på og gætter, at det kræver en årelang uddannelse at sætte sig ind i.

Fejlagtigt mener nogle mennesker dog, at en massage ‘bare’ handler om at skubbe, nusse eller røre ved kroppen, og så kan man kalde sig massør.

Intim berøring kan bestemt løsne op i kroppen og få den til at slappe af generelt, men hvis man for eksempel lider af hyppige muskelspændinger specifikke steder i kroppen eller kronisk migræne, så handler det om, at man får sat en erfaren massør på sagen.

Hvis ikke vedkommende ved, hvad der skal gøres, kan man faktisk ende med et værre resultat, end man startede ud med.

Har du ikke besøgt en massør før, skal du tjekke efter, hvad andre kunder siger om diverse massører, hvad siger dine venner, findes der gode anbefalinger og så videre.

Når du så har besøgt den gode massør, som kunne være denne massør, så skal du mærke efter, om du kan mærke i dagen efter, at kroppen har fået det bedre.

Kroppen kan godt værke lidt i tiden efter massagen, specielt hvis man ikke er så vant til det med massage, men på længere sigt skal man gerne fornemme en forbedring.