Rygeafvænning med damp? prøv ecig

29 juni 2018 Astrid Pedersen
Rygeafvænning med damp? prøv ecig

Har du længe gået og overvejet at lægge smøgerne på hylden – ja, så er det bare at komme i gang! Du skal dog ikke forvente at kunne stoppe fra den ene dag til den anden, især hvis rygning er en inkorporeret del af din daglige rutine. Et effektivt rygestop kræver planlægning. Og her kan du med fordel kigge på alle de muligheder, der tilbydes i form af for eksempel elektroniske cigaretter.

Med en ecig bliver dit rygestop lettere

I modsætning til for eksempel nikotin tyggegummi eller nikotin plaster, kan du med en ecig bearbejde både din fysiske og din psykiske afhængighed på én og samme tid – og i dit helt eget tempo. En ecig med tilhørende E væske – med eller uden tilsat aroma – kan hjælpe dig af med din fysiske nikotin afhængighed, uden at du behøver at droppe den sociale rygepause til festen eller på jobbet. Og samtidig slipper du for den sure lugt af nikotin og tjære i tøj og hår, gule fingre og tænder, og dårlig ånde. En elektronisk cigaret udvikler nemlig kun vanddamp, som, i modsætning til cigaret røg, ikke indeholder partikler.

Ecig med E væske – med eller uden nikotin

En nikotin nedtrapning foregår derved, at du i begyndelsen fylder din ecig med et kvantum E væske indeholdende den mængde nikotin, du typisk indtager i løbet af en dag. Dernæst kan du gradvist trappe ud, ved at fylde samme kvantum E væske med mindre nikotin på din ecig. På den måde kan du holde det samme antal rygepauser hver dag, men med mindre og mindre nikotin indtag per gang.

Find billig ecig online

Du kan med fordel købe din ecig hos prodamp.dk. Her kan du nemlig samtidig finde mange forskellige varianter af E væske tilbud – med eller uden aroma, og med eller uden tilsat nikotin i forskellige mængder.