Pas og plej dine nyafslebede trægulve

27 februar 2021 Lotte Hindsberg

Er du så heldig at have en bolig med smukke gyldne og levende trægulve, og er de lige blevet afslebet? Så er det vigtigt, at du husker at give dem den nødvendige pleje, så de forbliver smukke og gyldne. Lige når de er blevet afslebet er det vigtigt at trægulvene bliver mættet.

Enten med lak, lud eller sæbe så de ikke tager skade når de tager i brug. Du kan med fordel få et afslibningsfirma til også at varetage denne del også, så du er sikker på at det bliver gjort korrekt. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

Hvis du vil holde dine trægulve smukke og gyldne i så lang tid som muligt, er det vigtigt at du husker at vaske dem med den rigtige sæbe eller lud med jævne mellemrum. Det er også en god ide ikke at bruge udendørs fodtøj indendørs. 

At finde det rigtige firma

En stor del af det at få smukke trægulve er også at finde det helt rigtige firma til at afslibe dine gulve. Ingen bryder sig om at betale for meget for noget, men det er også vigtigt ikke at betale for lidt. Det gælder for alle håndværkere generelt.

Hvis du betaler for lidt, kan du risikere at de ikke har tiden til at udføre opgaven ordentligt og du står med nogle gulve fulde af ridser. I værste tilfælde skal du måske have udskiftet gulvet, fordi det ikke er muligt at få dem pæne. Sæt derfor tid af til at finde den helt rigtige gulvafsliber, så du er sikker på at få et godt resultat. 

En af mulighederne er at kontakte flere firmaer og bede om et tilbud, der ud over pris også skal indeholde referencer og hvordan de vil pleje gulvet, når det er blevet afslebet. Derefter kan du i ro og mag finde det bedste tilbud.