Online forbrugslån til jul – afdrag over en længere periode

06 december 2017 admin
Online forbrugslån til jul – afdrag over en længere periode

Julen varer længe og koster mange penge, siger man. Du har måske et stramt budget i december måned, fordi julegaver og julemad er dyrere end forventet. Står du og har brug for et kontantbeløb, så kan du med fordel ansøge om et forbrugslån, som du kan afdrage fra januar og fremefter. Når du afdrager i faste månedlige ydelser, så belaster det ikke din økonomi nær så meget, som hvis du skulle betale hele beløbet tilbage på en gang. Hvis din bankrådgiver ikke vil give dig et forbrugslån, eller hvis du synes, det er pinligt at spørge om, så finder du attraktive forbrugslån online, hvor du ikke skal svare på, hvad pengene skal bruges til.

Nem online ansøgningsproces

Du kan nemt ansøge online, for det er nemt at udfylde ansøgningsskemaet og underskrive med NemID. Virker det uoverskueligt at finde frem til det billigste online forbrugslån, så kan du besøge Flerelaan.dk, hvor du kan sammenligne priser og danne dig et fornuftigt overblik. Her kan du sammenligne ÅOP og se, hvor meget du skal betale i renter og gebyrer årligt for et forbrugslån. Du kan også få Flerelaan.dk til at sende dig lånetilbud, som passer specielt til dig. Blandt de kendte låneudbydere finder du ExtraCash, Santander, Kliklån, HotLån, Robotlån, Alfalån, L’easy og D:E:R, og du finder også mere information på deres hjemmesider.

Få godkendt din ansøgning lynhurtigt

Det tager mellem 30 sekunder og 2-3 dage at få godkendt et lån, og du får pengene sat ind på din konto i løbet af 2-10 dage. Lånebeløbet kan variere alt efter dit behov og din økonomi, men låneudbyderne har som regel et låneloft på 40.000 – 50.000 kr. ExtraCash.dk er dog en af de låneudbydere, som tilbyder forbrugslån på op til 75.000 kr. Løbetiden kan f.eks. være 1-5 år, og du kan selv være med til at bestemme, hvor lang perioden skal være. Det er altid god at have dannet sig et overblik over privatøkonomien, før man ansøger om et forbrugslån, så du kan være sikker på, at du har råd til at afdrage på lånet.