Man kan – desværre – risikere at falde over jagtudstyr i skoven

11 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Jægerne skal huske at have styr på alt deres udstyr, men man kan let komme til at anskaffe sig en hel del, når man først har besøgt https://jagtogvildt.dk/ 

For de ligger inde med så meget spændende, moderne, robust, funktionelt og nyt, som man bare MÅ eje, hvis man vil være den ferme jæger.

Dog ved man så også godt, at man ikke kan tage det hele med på hver jagt, da det ville være for bøvlet, så man nøjes med at tage noget af det med, alt efter hvad man skal jage den dag.

Man kan jo tage en hjælper med til at bære udstyret, men det er bare lettere, at man kan nøjes med at have det med sig selv alene.

Måske kommer man så alligevel til at tage for meget med på en given jagt, så man ender med at glemme noget af det ude i skoven, som man lusker sig frem langs skovbunden og ikke kan se alt ens udstyr, fordi det er kamufleret.

Rør ikke ved glemt jagtudstyr!

Derfor er det virkelig uheldigt, hvis nogle dyr eller mennesker falder også den slags, udover at det forurener i en skov.

Selv det er et afmærket jagtområde, kan dyrene jo ikke læse og vandrer derud, om det er jagtsæson eller ej, medmindre de har et bestemt mønster at leve efter såsom at flyve syd om vinteren.

Men selv små børn kan måske ende med at lege ude på sådan et jagtområde, fordi de forvilder sig derud, og så er det ikke heldigt, hvis de støder på et gevær eller en kniv!

Meget gør jægerne for, at de ikke skal glemme deres udstyr derude, men det er som bekendt menneskeligt at fejle.

Skulle man så falde over den slags udstyr, så lad være med at røre det, men marker stedet og informer om fundet samt sted til rette myndighed.