Lån penge på nettet og få luft i finanserne

04 december 2017
Lån penge på nettet og få luft i finanserne

At optage et lån, når man har brug for lidt ekstra luft i økonomien, burde ikke være et stort problem. Desværre har de traditionelle banker og pengeinstitutter en uvane med at gøre det mere besværligt for kunden, som ønsker at ansøge om et lån. Der stilles ikke sjældent krav om personligt fremmøde (som oftest i arbejdstiden), uanede mængder af dokumentation for stabil indtægt og likviditet i form af lønsedler for flere måneder, og i visse tilfælde kan man endog blive afkrævet at stille en form for sikkerhed for lånet, for eksempel i form af hus, sommerhus, båd, bil, eller motorcykel.

Det er med andre ord nærmest ikke besværet værd at ansøge om selv et mindre forbrugslån i banken. Men hvad gør man så, når økonomien er stram, og godt kunne bruge et boost i en kortere eller længere periode?

Lån penge online hos hotlaan.dk eller robotlaan.dk

Hos hotlaan.dk eller robotlaan.dk kan du ansøge online om et mindre forbrugslån – op til 75.000 kr. – uden at du skal fremvise anden dokumentation end din Nem ID. Når først du er valideret med Nem ID, kan långiver i løbet af ganske få timer vurdere, hvorvidt du kan godkendes som låntager af et online forbrugslån.

Hvis du har brug for et par måneder til at komme så meget på fode, at afdragene kan passes ind i dit månedlige budget, tilbyder hotlaan.dk, at første afdrag på dit lån først skal falde efter to måneder. På den måde har du ekstra tid til at få din økonomi op i det rette gear igen, og få lagt et budget, som giver plads til den ekstra udgift hver måned.

Såvel hotlaan.dk som robotlaan.dk har på deres forsider en låneberegner, som du kan bruge til at beregne, hvor højt et beløb du skal betale hver måned som afdrag på dit online lån.