Klikko – professionel leverandør af SEO og linkbuilding

29 november 2016 admin

Hos firmaet Klikko er de SEO-specialister og leverandør inden for alt, der vedrører SEO som eksempelvis søgemaskineoptimering, linkbuilding og blognetværk til andre AdWords- og SEO bureauer. Klikko hjælper sine samarbejdspartnere med at skabe resultater for deres kunder ved at tilbyde en unik platform med linkbuilding ressourcer, og bureauerne kan spare både tid og penge ved at have Klikko som leverandør. Klikko leverer på nuværende tidspunkt linkbuilding til mere end 400 virksomheder gennem forskellige AdWords- og SEO-bureauer, der bruger disse ressourcer, og derudover hoster Klikko omkring 1.000 sider, der anvendes af AdWords- og SEO-bureauer som blognetværk til linkbuilding. Med adgang til platformen er det desuden muligt at bestille artikler fra Wordpens.com, Klikkos søsterselskab, som er det største netværk af skribenter i Danmark.  

Effektive resultater med linkbuilding

På Klikko.dk kan man købe Powerlinks, der booster virksomheders placeringer i søgeresultaterne i Google og skaber effektive resultater allerede i løbet af 30 dage. En topplacering giver langt flere interesserede kunder, hvilket øger trafikken på store såvel som små virksomheders hjemmesider, og derved kan de opnå et større salg. En større profilering online vil ligeledes styrke virksomhedens omdømme og brand. Klikko tilbyder også link earning, hvilket betyder, at virksomheder kan få lavet en analyse af deres website og marked, og i den forbindelse får virksomhederne også en ABC med forslag til, hvad virksomhederne selv kan gøre, når de skal trække flere links til deres hjemmeside.

VIP-medlemmer får rabat på linkbuilding ressourcer

AdWords- og SEO-bureauer, som indgår et eksklusivt samarbejde med Klikko, opnår VIP-fordele i form af forskellige rabatter. Bureauerne sparer eksempelvis 25 procent på tekstarbejde udført af skribenter hos Wordpens.com og 40 procents rabat på PowerLinks. Med adgang til Klikkos platform/software får bureauerne nemt ved at oprette links og administrere netværk, så de kan tilbyde deres kunder effektiv linkbuilding. Klikko har udviklet en færdig produktpakke, der nemt kan implementeres af bureauerne, og som viser den beregnede overskudsgrad. Klikko har to erfarne stiftere, som har mere end 10 års erfaring med at arbejde med digitale medier og SEO-strategi. Klikko har en mission om at hjælpe AdWords- og SEO-bureauer med mere effektiv linkbuilding, og Klikko arbejder seriørst på at blive den største linkbuilding ressource i både Danmark og andre udvalgte lande. Klikko tilbyder med sin store erfaring en topprofessionel rådgivning og sparring. Bureauer, der gerne vil kunne tilbyde deres kunder linkbuilding og blognetværk af høj kvalitet, og som gerne vil høre mere om det eksklusive samarbejde med Klikko, finder mere information og kontaktoplysninger på hjemmesiden Klikko.dk.