Hvornår er det nødvendigt med en gulvafhøvling?

28 april 2021 Silje Hansen

Har du et smukt trægulv, som er ved at se træt og slidt ud? Eller har du været ude for en vandskade, så er det måske billigere at få repareret og vedligeholdt dit trægulve, end det vil være at få udskiftet det hele til nyt. 

Når du kontakter en gulvmand, vil du umiddelbart have to forskellige muligheder at vælge mellem, når dine gulve skal behandles. Her kan du enten vælge mellem en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Den mest almindelig behandling er en gulvafslibning, som er et let indgreb mod trægulvet. Her sliber man ridser og mærker i trægulvets overflade, så det får en ny jævn overflade. Hvis der er en rids eller flænge der er dybere end 2 mm er der behov for en gulvafhøvling. En gulvafhøvling kan også være nødvendigt, hvis du har været udsat for en vandskade i din bolig.

Hvilken fagmand skal du vælge til at udføre en gulvafhøvling?

Hvis du er ved at undersøge dine muligheder for at finde hjælp til en gulvafhøvling, er det vigtigt at du er tålmodig. Der kan være store prisforskelle, når du kontakter en virksomhed for hjælp til gulvafhøvling. Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt ekstra tid på at finde det rette match, så du finder en kompetent gulvmand til prisen.

For at gøre din søgning mere relevant og målrettet, anbefaler vi, at du søger lokalt i den by, hvor arbejdet skal udføres i. Det gør både logistikken og prisen bedre for virksomheden at tilbyde dig. Du kan med fordel læse på de kundeanmeldelser der måtte være at finde, for at få en indikation af resultatet af gulvmandens arbejde.

Få professionel hjælp til gulvafhøvling i København

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge til at udføre en gulvafhøvling i København, kan vi varmt anbefale dig at indhente et tilbud fra https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafhoevling/.