Hvordan vælger du en udbyder af kurser i VBA?

22 marts 2021 Cecilie Mortensen

Driver du en virksomhed, hvor der et behov for, at dine medarbejdere kan kode i VBA? Så ved du sikkert alt om, hvor mange muligheder der er, hvis blot dine medarbejdere kender til dem. Hvis du eller dine medarbejdere dog vurderer, at tiden er inde til at få styrket kompetencerne inden for VBA, så bør du overveje et kursus i VBA. 

Med et kursus i VBA kan dine medarbejdere få et skræddersyet forløb, som er rettet mod de områder, hvor der kan være ekstra brug for hjælp. Udbyttet af et kursus kan derfor være utrolig givende, både for den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen. Et succesfuldt kursusforløb afhænger dog også af, at du kommer i hænderne på den rette kursusudbyder. 

Måder at vælge en udbyder af kurser i VBA

Der er flere ting, du kan holde øje med, når du skal booke kurser i VBA. Først og fremmest så kig gerne efter, hvilke forskellige kurser i VBA der udbydes. Det er nemlig alfa og omega, at dine medarbejdere kan komme i et forløb, som udfordrer dem tilpas meget. 

Det næste du kan forholde dig til er, hvilke emner de enkelte kurser kommer ind på. Her kan du med fordel selv komme med ønsker, hvis du vil være sikker på, at et forløb også afdækker de områder, hvor dine medarbejdere har udfordringer. 

Noget tredje du kan kigge efter er, hvordan der undervises. Er der f.eks. et ekstra fokus på, at undervisningen også indeholder en masse praktiske øvelser, så alle selv kan afprøve de ting, der undervises i? Dette kan nemlig være væsentligt for, at kurset rent faktisk også giver et “afkast”. I sidste ende er et kursus i VBA en investering, som selvfølgelig også skal kunne ses i det arbejde, dine medarbejdere kan udføre. Og i den forbindelse kan undervisningsformen også have meget at sige.