Fræk mandlig danser var et sikkert hit til vores tøseaften

27 juni 2017 admin
Fræk mandlig danser var et sikkert hit til vores tøseaften

Mine veninder og jeg holdt i weekenden en tøseaften, og jeg havde besluttet mig for at overraske dem med at hyre en mandlig danser. I stedet for en traditionel stripper, så havde jeg booket Michael Christiansen, som er poledancer og mandlig stripper. Jeg havde fundet hans hjemmeside, da jeg søgte på nettet efter mandlige dansere, og ud fra billederne og teksten var det tydeligt at se, at han er en professionel og veltrænet fyr, der kunne levere et flot og frækt show. Han laver shows på op til 40 minutter og optræder rundt i hele Danmark. Han er Danmarksmester i poledance 2014, og jeg syntes det lød spænende med en kombination af mandestrip og poledance. Priserne for hans shows afhænger af, hvor mange minutter han optræder. Jeg bestilte ham til et 20 minutters show, og jeg var selv med til at bestemme indholdet af showet, hvilket jeg synes er en fordel, for så er man sikker på at få afstemt forventningerne, så der ikke er noget, som føles grænseoverskridende. En anden fordel ved, at hans shows ikke er fastlagte på forhånd er, at man selv kan bestemme, hvor lange de skal være, så har man råd til et 40 minutters show, kan man selvfølgelig booke det, men ellers kan man booke kortere shows, og dermed har alle råd til at booke en mandlig danser. Mine veninder blev overraskede og begejstrede, da han ankom og gik i gang med at optræde for os til club music, og temperaturen steg hurtigt. Han leverede et fantastisk show, som vi havde aftalt, og han er en flot, veltrænet fyr, som fik sat gang i festen og fantasierne hos alle os kvinder. Mikael Christiansen kan absolut anbefales til andre kvinder, der gerne vil have en lækker og veltrænet mandlig danser på besøg, som både kan lave akrobatiske øvelser og fræk mandestrip.