Forkæl dig selv med en wellnesspakke

17 januar 2017 Emilie Jacobsen

Vi kan alle sammen have brug for at forkæle os selv en gang imellem. I en travl og stresset hverdag, hvor du ofte kommer til at have mere fokus på, hvordan andre har det, end hvordan du selv har det, er det nødvendigt at stoppe op en gang imellem og tage en pause, hvor du bare er dig selv. Hvor du finder et sted, hvor du bare kan slappe helt af. Det kan for eksempel være til wellness i Aalborg

Hos klinikken Esthetique i Aalborg har de et stort udvalg af wellnessoplevelser. Det er for eksempel massage, fiskespa og ansigtsbehandlinger. Du kan vælge at få en af delene, men klinikken har også lavet flere pakker, hvor du kan spare mange penge ved at få flere behandlinger samme dag. Hvis du skal have en dag, hvor du bare forkæler dig selv, er det en god ide at vælge en af disse pakker. 

I øjeblikket har klinikken tre forskellige pakker. I den mindste pakke, den de kalder Wellness Light, får du en rygmasage, en lille ansigtsbehandling og en fiskespa. Det kan være en god mulighed for at få nogle behandlinger, der gør noget godt for både din ryg, dit ansigt og dine fødder. 

I den mellemstore pakke, den der hedder Wellness Deluxe, får du en helkropsmassage, en relax ansigtsbehandling og igen en fiskespa. Det er en god mulighed for at få massseret hele din krop igennem og få nogle til virkelig at gå i dybden med dit ansigt. Det er virkelig forkælelse, der vil noget at blive masseret godt og grundigt. 

I den største pakke, der hedder Wellness Gold, får du en wellnes helkropsmassage, en aromatisk ansigtsbehandling og fiskespa. Det er derfor også en god mulighed for dig, hvis du virkelig vil forkæle dig selv og gøre noget ekstra for dig selv. Det kan føles rigtig godt at gøre det. 

Massagen er med til at få dig til at stresse af og gøre dig mere afslappet. Det er lige meget, om det er en rygmassage eller en helkropsmassage. Det er derfor en god mulighed for dig. 

Fiskespaen kan virke lidt mærkelig på nogle, men det er en rigtig god mulighed for dig for at få fjernet den hårde hud på dine fødder. Når du er i fiskespa, sidder du med fødderne i et bassin med vand, hvor der svømmer små fisk, der napper den døde hud af dine fødder. Det gør ikke ondt, men det kan kilde lidt.