Forberedelser før en gulvafslibning

25 juni 2020 Cecilie Mortensen

Der er flere forberedelser, der er gode at gøre, før du skal have lavet en gulvafslibning. Det gælder både for dig, som skal hyre et firma til opgaven, men også før gulvfirmaet går i gang. Men først, så lad os prøve at se på de forberedelser, som du kan gøre, når gulvfirmaet kommer på besøg. 

Der er alle gode grunde til at hjælpe gulvfirmaet godt på vej, når de kommer. Selv små ting du gør i forvejen kan hjælpe dem hurtigere i gang – og det betyder naturligvis også, at arbejdet bliver nemmere, hurtigere og mere effektivt at udføre for dem. 

Dine forberedelser før gulvfirmaet kommer

Ryd gerne gulvene i de rum, hvor der skal laves en gulvafslibning. Fjern gerne både de store men også små møbler. Det vil både gøre det nemmere for gulvfirmaet at komme til, og samtidig så er du også sikker på, at hele dit gulv får en flot gulvafslibning. 

Alt afhængig af hvor gulvafslibningen skal være, kan du også dække af med plastik, hvis der er bestemte rum, hvor du ikke ønsker, at det støver ind. 

Gulvfirmaets forberedelser før en gulvafslibning

Før et gulvfirma overhovedet går i gang med en gulvafslibning, så skal de sikre sig, at gulvet er tykt nok til en slibning. For det er noget, man altid skal sikre sig – også selvom gulvafslibning kun er inde og fjerne omkring 1 millimeter af gulvets overflade. 

Som en del af enhver gulvafslibning, så skal der også laves en efterbehandling, når gulvafslibningen er færdig. Her er det også rigtig vigtigt, at efterbehandling matcher de ønsker, man har til sit gulv. Hvis man gerne vil have et gulv, som er ekstra slidstærkt, hvis man f.eks. har dyr eller børn, så er det bestemte efterbehandlinger, som er mere ideelle end andre. Derfor er det også vigtigt, at gulvfirmaet er gode til at rådgive og vejlede dig, før de går i gang med arbejdet.