Fire små, men betydningsfulde ting, som mange glemmer til brylluppet

28 august 2018 Emilie Jacobsen
Fire små, men betydningsfulde ting, som mange glemmer til brylluppet

Der er så meget at holde styr på i forbindelse med et bryllup, at det hurtigt kan ske, at der er noget, der smutter. Det er rigtig ærgerligt, når du står på dagen og opdager, at der er noget, som du har glemt. For at det forhåbentlig ikke kommer til at ske for dig, har vi lavet denne liste med fire ting, som folk ofte glemmer at få købt. Listen er lavet i samarbejde med ctiparty.dk. De sælger pynt, bordkort, servietter og lignende og er derfor ofte dem, som folk kontakter, når de har brug for noget i sidste øjeblik. 

1. Bryllupsfigur

En bryllupsfigur på toppen af bryllupskagen er et must til de fleste bryllupper. Derfor er det vigtigt, at I husker at bestille den. I vælge mellem en lang række forskellige brudepar, hvilket gør, at I nemt kan finde den type, der passer bedst til jer som par. 

2. Servietter

Det er vigtigt, at jeres gæster har noget at tørre hænder og mund i, når de spiser. Samtidig er servietterne med til at gøre bordet smukt og indbydende at se på. Derfor er det vigtigt, at I husker at bestille servietter. 

3. Lys 

Hvis I vil have levende lys på bordet, bør I også købe en masse af dem i god tid. Mange glemmer, hvor mange timer et bryllup egentlig tager. Det kan derfor ske, at de har bestilt for få lys, og at de derfor når at brænde ned, inden festen er slut. 

4. Bordkort

Hvis du har lavet en udførlig bordplan til dit bryllup, har du selvfølgelig også brug for, at der er bordkort, så gæsterne kan følge planen. Der er dog mange, der i skyndingen glemmer at bestille kortene. Det er rigtig ærgerligt for dig, at du opdager det dagen før brylluppet og så er nødt til at finde en nødløsning.