Få lavet balayage og striber hos professionel frisør

24 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal der ske noget nyt i dit matte garn, og ønsker du dig et lækkert farvespil i de lange lokker? Så bør du overveje at få lavet balayage eller striber hos en dygtig professionel frisør.

Balayage og striber – hvad er forskellen?

I gamle dage fik man lavet lyse striber i håret. Dette foregik med enten en hætte, hvorfra håret blev trukket ud gennem små huller og behandlet med blegemiddel, eller ved hjælp af sølvfolie hvor striberne blev lagt som baner i håret.

Nu om stunder findes der rigtig mange forskellige måder hvorpå det er muligt at skabe reflekser og effekter i håret – og resultatet bliver som regel en del mere naturligt. Blandt disse teknikker finder vi balayage, ombre, og baby lights. Lige for tiden er balayage den mest populære form for farvning af hår på grund af den flotte effekt og det smukke farvespil som fremkommer ved denne metode.

Når en frisør laver balayage benytter han eller hun en særlig frihånds teknik. Balayage er fransk og betyder at feje eller stryge, og dette er meget betegnende for denne metode. Frisøren pensler farven i håret med fri hånd – og er frisøren dygtig til sit fag vil din balayage blive herefter.

Med balayage bevarer håret sin naturlige farve i bunden hvilket mildner udgroningen og gør den knap så skarp. Og så får du en flot overgang fra sommerhår til vinterhår.

Få lavet balayage og striber hos KANT Hair By Lulu og Jerris i København

Hvis du leder efter en frisør i København som kan hjælpe dig med balayage og striber kan du trygt booke tid hos KANT Hair By Lulu og Jerris. KANT Hair By Lulu og Jerris har mange års erfaring med alle de teknikker som anvendes i forbindelse med striber, reflekser og highlights. Læs mere på hairbykant.com