Få flotte vægge med hjælp fra den lokale malermester

08 juli 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at give hele din bolig en tur med malerkosten så vægge, lofter og indvendigt træværk kan komme til at fremstå skinnende og indbydende på ny? Så skal du belave dig på at sætte mange dage – måske endda uger – af til projektet.

Malerarbejde er altid mere krævende og omfattende end man måske lige går rundt og tror. I hvert fald hvis man selv skal udføre det på egen hånd.

Lad en dygtig lokal malermester hjælpe dig med at male boligen indvendig

Du vil blive overrasket over hvor meget arbejde der ligger i at male sin egen bolig. Det handler nemlig ikke blot om at smøre et frisk lag maling på væggene. Disse skal som minimum slibes og vaskes ned, og dernæst primes med Microdispers.

Sidder der gammelt slidt væv eller tapet skal dette først fjernes, hvis altså resultatet skal være smukt og holdbart. Og er pudset i dårlig forfatning kigger du på et stort stykke arbejde med reparation af pudset eller måske endda en fuldspartling.

I stedet bør du alliere dig med en kompetent malermester som har mange års erfaring med maling af private boliger. Med en malermester til hjælp vil du hurtigt kunne få dine flotte vægge igen. En malermester har i kraft af sin uddannelse og ekspertise de bedste forudsætninger for at skabe et smukt resultat. Og når du lader din lokale malermester forestå malerarbejdet slipper du selv for besværet.

Få hjælp til indvendig maling af boligen hos Malerfirma Nordic Painthouse

Er du bosiddende i Odense eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til Malerfirma Nordic Painthouse. Malermester Martin Schmidt, som ejer og driver Malerfirma Nordic Painthouse, har mange års erfaring inden for malerarbejde, indvendigt såvel som udvendigt.

Klik ind på Malerfirma Nordic Painthouses hjemmeside https://nordicpainthouse.dk/ og få et skarpt tilbud på professionelt udført malerarbejde.