En designerpendel er en investering, som du har mulighed for at tjene på

06 juni 2018 Emilie Jacobsen
En designerpendel er en investering, som du har mulighed for at tjene på

Det kan virke mærkeligt at bruge enormt mange penge på en pendel til loftet, når dens funktion “bare” er at give dig lys i det givne rum. Men det kan faktisk være en rigtig god ide for dig, at du bruger nogle penge på en pendel, der er lavet af en designer. Den vil være rigtig flot for dig at have hængende, hvilket gør, at den er med til at give noget ekstra til rummet. Derudover vil de penge, som du har brugt på din pendel ikke være spildte. Du kan i mange tilfælde sælge den, når du bliver træt af den, og få lige så mange eller flere penge for den, som du selv har givet. 

Men hvad skal du så kigge efter, når du køber en designerpendel? Når du køber noget som en investering, som du skal have hængende i dit eget hjem, skal det selvfølgelig først og fremmest være noget, som du godt selv kan lide at se på. Det er lige meget, om det er lamper, møbler eller malerier. Hvis du ikke kan holde ud at se på det, kan det være nok så god en investering, men det giver ikke mening at have det i dit hjem. 

Hvis du er i tvivl om, om der findes nogle designerlamper, som du godt kan lide, kan det være en god ide for dig, at du kigger nærmere på hjemmesiden andlight.dk. De har et stort udvalg af pendler, og du kan derfor helt sikkert altid finde en, der vil passe til dit hjem og din stil. 

Prisen for lampen er selvfølgelig også en faktor, som du er nødt til at forholde dig til. For hvor mange penge har du egentlig råd til at bruge på en lampe? Selvom det er en investering, giver det ikke mening, at du bruger flere penge, end du har – så risikerer du i hvert fald, at det bliver en dårlig investering for dig.