En blog om hjemmelig hygge

13 januar 2017 Heidi Nielsen

Nogen elsker at gå i byen en fredag aften, hvor andre elsker en hyggelig aften derhjemme, hvor man enten hygger med en god film med familien, sidder med strikketøjet eller lavet noget andet, som man kan lide. Hjemmelig hygge er blevet mere populært, og flere og flere vælger at have en hyggelig aften derhjemme med familien eller vennerne fremfor at gå i byen hver weekend.

Er du et menneske, der elsker hjemmelig hygge som god mad, gode film, hyggelige stunder med vennerne eller at sidde med noget håndarbejde? Så er bloggen http://hyggeligt.dk/ måske en blog for dig. Denne blog rammer en bred målgruppe, da det netop handler om hygge generelt. Både unge, gamle, mænd og kvinder kan læse denne blog. Her finder du indlæg fra alt lige fra madopskrifter, strikkeopskrifter, tips til nytårsfesten, tips om indretning og indlæg om Fifa og om film samt mange andre indlæg.

Denne blog emmer af hygge, og man får automatisk lyst til at prøve nogen af de tips, der er. Det kommer nok blandt andet fra det store udvalg af indlæg, da man netop kan finde nogen indlæg, der passer til en.

 Indlæggene er delt ind i forskellige kategorier, så du let kan finde indlæg med de emner, som du interesser sig for. Der er kategorierne Hyggeligt, Madlavning, Strik og håndarbejde samt Underholdning.

Under Hyggeligt finder du indlæg som fx, hvordan du vælger den rigtige blyant, hvordan du kan folde servietter til festlige lejligheder, hvor der her er en video, hvor du kan se, hvordan man folder servietter, eller hvordan du kan skabe hygge på din altan.

Under Madlavning kan du få ideer til konfirmationsmad eller til påskefrokosten. Herunder finder du også opskrifter, samt du kan få inspiration til fx din næste dessert.

Indenunder Strik og håndarbejde finder du gratis strikkeopskrifter og opskrifter, som er billige.

Indenunder Underholdning finder du blandt andet et indlæg med et tip om en god spændingsfilm, som hele familien kan se, eller læse omkring streaming af film og serier. Her kan du også finde indlæg med blandt andet tips til fx din næste filmaften eller nytårsaften.

Der er også indlæg, hvor du kan læse om, at verden er blevet vild med danske hygge, og om hvordan danskerne skaber hygge.

Så uanset om du er på udkig efter en madopskrift, strikkeopskrift, tips om gode film, spil, indretning, møbler eller tips til din næste fest, så kan du finde det på Hyggeligt.dk