Det er dyrt at vælge den forkerte kandidat – vælg den rette første gang med hjælpe fra rekrutteringsfirma

20 februar 2018 Emilie Jacobsen
Det er dyrt at vælge den forkerte kandidat - vælg den rette første gang med hjælpe fra rekrutteringsfirma

Det koster mange penge hver gang, du skal ansætte en person. Derudover koster det også mange penge, hvis du får valgt den forkerte person. Det kan enten betyde, at vedkommende for eksempel ikke præsterer så meget, som du havde regnet med. Det kan også betyde, at du simpelthen er nødt til at sige vedkommende op, eller at vedkommende selv vælger at stoppe efter kort tid. Det er penge ud af vinduet. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtig første gang. 

Nogle virksomheder vælger de forkerte medarbejdere, simpelthen fordi de ikke ved, hvad det egentlig er, de leder efter. De tror, at de ved det, men de har faktisk ikke gjort det klart for sig selv. Det kan blive et kæmpe problem. I mange tilfælde kan det være nemmest at gøre det klart, hvad det er, man gerne vil have, ved at få nogle andre til at hjælpe sig med rekrutteringsprocessen. Ofte kan de stille de spørgsmål, der gør, at det bliver lysende klart, hvad det er, I leder efter. Det er med til, at I får valgt den rette medarbejder fra start af. 

Er det en ny sælger, som I skal rekruttere, kan I for eksempel se nærmere på firmaet dedikation.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe firmaer med at rekruttere sælgere. De kan derfor også hjælpe jer til at finde de helt rigtige. Sælgere er ofte firmaets ansigt udadtil og har afgørende betydning for, om I får omsat nok i virksomheden. Du kan læse mere om firmaet på https://www.dedikation.dk/

Det er meget forskelligt, hvordan man skal gribe det at hyre en medarbejder an. Det kommer også helt an på, hvilken form for medarbejder det skal være. En ny sælger lægger ofte vægt på nogle helt andre ting end rengøringspersonalet – men begge er lige vigtige for, at virksomheden kan fungere optimalt.