Boligadvokater i Århus – Erfarne advokater sørger for at få en god handel i hus

12 april 2017 Maria Andersen

Et boligkøb er for de fleste mennesker én af livets største investeringer. Boligkøbet kommer til at præge ens liv og økonomi i lang tid fremover, så det er særdeles vigtigt, at man gør det rette køb. Skrækscenariet er, at man pludselig står med en problematisk bolig og dermed uforudsete udgifter. Hvis du vil sikre dig imod ubehagelige overraskelser, er det bedste, du kan gøre, at hyre en rigtig dygtig boligadvokat, der kan være din garant for en god bolighandel. Hviid Advokater har en virkelig solid og stor erfaring med bolighandler, og de vil med deres juridiske ekspertise kunne sørge for en fornuftig bolighandel. Firmaet har bl.a. meget dygtige boligadvokater i Århus.

Boligadvokatens opgaver

Inden du underskriver købsaftalen på din kommende bolig, skal du sørge for at få lavet et advokatforbehold, og så kan du ellers lade din boligadvokat påbegynde arbejdet. Send samtlige dokumenter til advokaten, og denne vil derefter gå i gang med at finkæmme dem og bl.a. gennemgå tilstandsrapport, lokalplan, særlige vilkår og servitutter. Derefter holder du og din boligadvokat et telefonmøde, hvor advokaten beretter om fundene i dokumenterne og rådgiver om en lang række aspekter, der knytter sig til boligkøbet. Din advokat sørger naturligvis også for godkendelsesbrev til ejendomsmægleren og udarbejdelse af øvrige dokumenter i det videre forløb frem til tinglysningen. Boligadvokaten følger dig ganske enkelt fra underskrift til nøgle og sørger undervejs for, at du undgår juridiske og økonomiske faldgruber. Det er en tryg og sikker måde at købe bolig på – især, hvis du er førstegangskøber. Den erfaring og viden, som Hviid Advokater er i besiddelse af, kommer dig virkelig til gode.

Faste lave priser

Hos Hviid Advokater er der faste lave priser. På virksomhedens hjemmeside kan du se en meget overskuelig prisliste over forskellige former for hushandler. Den første samtale med boligadvokaten er altid gratis, og ender du med alligevel ikke at ville investere i den valgte bolig, får du ikke faktura fra Hviid Advokater. Vilkårene er utrolig fair og servicemindede, og netop dette kombineret med juridisk ekspertise og erfaring gør Hviid Advokater til et særlig godt valg, når du skal vælge en boligadvokat i Århus. Har du lyst til at vide mere om firmaet og en bolighandels mange juridiske facetter, opfordres du til at orientere dig og læse relevante oplysninger på virksomhedens meget informative hjemmeside. Der er mange gode råd, og den er derfor et besøg værd. Benyt dig af Hviid Advokater, og lav en god bolighandel.