Benyt altid et flyttefirma

03 januar 2019 Anders Lundtang Hansen
Benyt altid et flyttefirma

Opfordringen i overskriften til denne artikel er noget, vi følgende vil komme med argumenter for, hvorfor man skal gøre, og hvorfor man i den forbindelse altid skal vælge professionelle flyttefolk til ens flytning, om det så er i relation til en privat flytning eller en erhvervsflytning.

Man har måske en romantisk idé om, at man kan bede familier, venner og eventuelt kollegaer om at flytte for en, så det bliver et hyggeligt sammenrend af dem, man kender, hvor man kan gå og hygge sig med beskæftigelsen.

Men lad os bare være ærlige: De fleste gør det for at spare penge.

I det lange løb er der dog ikke mange penge at spare, hvis man ser på det i et stort perspektiv.

For det første er der udgifter relateret til flytning uanset hvad. De færreste ejer ikke en trailer eller kassevogn til at foretage flytningen, hvorfor ofte man skal hen og leje sådan en ting. Den kan man så risikere at beskadige undervejs, hvis man ikke er ferm til at manøvrere den, og så er det pludselig en stor udgiftspost under flytningen.

Endvidere er det jo god kutyme af afspise folk med drikke og mad efter endt flytning og eventuelt før og under flytningen. Hvis man er mange mennesker, kan det pludselig løbe op rent økonomisk.

Desuden er de færreste private mennesker i stand til at vide, hvordan man håndterer alt fra møbler til flyttekasser, og så kan man risikere, at både ens ting går i stykker under flytningen, fordi man heller ikke ved, hvordan man skal stable tingene korrekt under flytningen.

Og så kan man risikere, at ens nærmeste flytter forkert, så de ødelægger deres kroppe…

Mange af disse ting behøver selvfølgelig ikke at ske, men du gør dig selv en tjeneste ved altid at hyre et flyttefirma, der ved, hvordan man bærer, løfter og transporterer korrekt, så du ved, at dine ting er i sikre hænder fra begyndelse til slut.